noen
 
het team
voor en na school
ouders en school
stichting sipor
agenda
links

Contactgegevens

Paradijsplein 1 
3034 SL  Rotterdam
010 - 240 90 46
norhan@sipor.nl


 

Inschrijven

Geachte ouder/verzorger,

Dank voor uw interesse in onze school. Hieronder kunt u lezen welke procedure wij volgen om een leerling in te schrijven.

Procedure inschrijving:

  1. U benadert de school middels norhan@sipor.nl of  010 240 90 46.
  2. De administratief medewerkster plant een afspraak voor u in met de bouwcoördinator (BC). Omdat de BC slechts één dag in de week is vrij geroosterd hiervoor, kan het zo zijn dat die dag al afspraken staan en u later wordt ingepland. 
  3. U komt op gesprek met de BC. U kunt dan het rapport of cito-gegevens van uw kind meenemen naar dit eerste gesprek. De BC zal veel vragen stellen over uw kind. En u krijgt een rondleiding en de schoolgids mee.
  4. Daarna belt de BC de huidige school van uw kind op om te overleggen over haar/zijn ontwikkeling. Dit kan enkele dagen duren. Het is wel noodzakelijk dat u van tevoren de school vertelt dat zij gebeld zullen worden door ons.
  5. Er komt een vervolgafspraak om te toetsen op welk niveau uw kind zich bevindt. Ook dit kunt u het beste melden aan de school waar uw kind op zit.
  6. Als er geen bijzonderheden zijn na de toetsing, wordt u opgebeld door de BC en hoort u wanneer uw kind kan beginnen. Kleuters hebben 6 wendagen vooraf; betreffende de ochtenden.
  7. U wordt benaderd door de administratief medewerkster voor een laatste afspraak voor de officiële inschrijving. Voor deze afspraak neemt u het volgende mee: uw zorgverzekeringspas en legitimatiebewijs van uw kind.
  8. U krijgt een uitnodigingskaart opgestuurd door de administratief medewerkster met de startdatum.
  9. Indien er wel bijzonderheden zijn omtrent de ontwikkeling van uw kind, zal het eerst intern moeten worden besproken of wij hem/haar kunnen voorzien in de nodige onderwijsbehoefte.
  10. Als dit niet mogelijk blijkt te zijn worden de ouders/verzorgers opgebeld met het besluit hierover.

 

Als alle communicatie goed verloopt neemt het ongeveer een maand in beslag voordat uw kind kan starten op school.

 

 

 Disclaimer